סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,212 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,212 ₪
חיפוש
Filters

3 רטבים מנצחים

במיוחד ליום העצמאות קבלו 3 מתכונים לרטבים שישדרגו לכם את "העל האש" :)
לפרטים נוספים

מרינדת שום, חרדל, לימון ועשבי תיבול לחזה עוף

מרינדה פשוטה קלאסית שתמיד עובדת. מתכון קליל להכנת מרינדה ממרכיבים בסיסיים והכי טעימים שיש. כך תתבלו את חזה העוף במרינדה ארומתית, קלה להכנה ומוצלחת במיוחד.

מצרכים:

6 כפות שמן זית

1 כף גדושה חרדל דיזון חלק

4 שיני שום טחונות

1 כפית טימין

1כפית אורגנו

מיץ מלימון שלם

1/2 כפית מלח

1 וחצי כפיות גרידת לימון

 

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת הקוצץ עם להב המתכת וטוחנים לקבלת מרינדה חלקה משרים את העוף בתערובת לפחות ל- 3 שעות לספיגת טעמים וצורבים במחבת גריל חמה עד שהעוף עשוי היטב.

 

 

רוטב צ'ימצ'ורי
רוטב הצ'ימצ'ורי הזה ישדרג לכם כמעט כל מאכל, את הסטייק על האש, הדג בתנור וחזה העוף במחבת

 מצרכים:

1 כוס עלי פטרוזליה

1 כוס עלי כוסברה

1 בצל סגול קטן

1/2 פלפל אדום

1/2 פלפל צילי אדום

2-3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

2 כפות חומץ בן יין אדום

1 כף מיץ לימון

מלח ופלפל לפי בטעם

 

אופן ההכנה:
מרסקים את השום ועשבי תיבול בקערת הקוצץ עם הלהב מתכת, מוסיפים את שאר החומרים , מעבדים עד שנוצרת תערובת אחידה וגסה .
מעבירים לצנצנת ומכסים במעט שמן זית, הרוטב נשמר עד כשבוע במקרר.

 

 

רוטב סויה ושומשום
אם אתם מרבים להכין סלט כרוב, הרוטב הזה יעזור לכם לגוון ולשדרג את הסלט .

הגישו מעל סלט כרוב רגיל או משודרג עם אגוזים. הרוטב מתאים מאוד גם לסלטים ירוקים, סלט אטריות שעועית, שעועית ירוקה מאודה ועוד.

מצרכים:
2 כפות שמן זית
3 כפות שמן שומשום
2 כפת רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
בקערת הקוצץ עם אביזר ההקצפה נערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד, נוסיף את הרוטב לסלט ונניח לספיגת טעמים מקסימלית במקרר.

 

מרינדת שום, חרדל, לימון ועשבי תיבול לחזה עוף

מרינדה פשוטה קלאסית שתמיד עובדת. מתכון קליל להכנת מרינדה ממרכיבים בסיסיים והכי טעימים שיש. כך תתבלו את חזה העוף במרינדה ארומתית, קלה להכנה ומוצלחת במיוחד.

מצרכים:

6 כפות שמן זית

1 כף גדושה חרדל דיזון חלק

4 שיני שום טחונות

1 כפית טימין

1כפית אורגנו

מיץ מלימון שלם

1/2 כפית מלח

1 וחצי כפיות גרידת לימון

 

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת הקוצץ עם להב המתכת וטוחנים לקבלת מרינדה חלקה משרים את העוף בתערובת לפחות ל- 3 שעות לספיגת טעמים וצורבים במחבת גריל חמה עד שהעוף עשוי היטב.

 

 

רוטב צ'ימצ'ורי
רוטב הצ'ימצ'ורי הזה ישדרג לכם כמעט כל מאכל, את הסטייק על האש, הדג בתנור וחזה העוף במחבת

 מצרכים:

1 כוס עלי פטרוזליה

1 כוס עלי כוסברה

1 בצל סגול קטן

1/2 פלפל אדום

1/2 פלפל צילי אדום

2-3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

2 כפות חומץ בן יין אדום

1 כף מיץ לימון

מלח ופלפל לפי בטעם

 

אופן ההכנה:
מרסקים את השום ועשבי תיבול בקערת הקוצץ עם הלהב מתכת, מוסיפים את שאר החומרים , מעבדים עד שנוצרת תערובת אחידה וגסה .
מעבירים לצנצנת ומכסים במעט שמן זית, הרוטב נשמר עד כשבוע במקרר.

 

 

רוטב סויה ושומשום
אם אתם מרבים להכין סלט כרוב, הרוטב הזה יעזור לכם לגוון ולשדרג את הסלט .

הגישו מעל סלט כרוב רגיל או משודרג עם אגוזים. הרוטב מתאים מאוד גם לסלטים ירוקים, סלט אטריות שעועית, שעועית ירוקה מאודה ועוד.

מצרכים:
2 כפות שמן זית
3 כפות שמן שומשום
2 כפת רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
בקערת הקוצץ עם אביזר ההקצפה נערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד, נוסיף את הרוטב לסלט ונניח לספיגת טעמים מקסימלית במקרר.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
סקירות קיימות
Mr.
1
מאת: mtrfkeai | תאריך: 14/07/2019 13:31
האם הסקירה שימושית? כן לא (0/0)
Mr.
1
מאת: mtrfkeai | תאריך: 14/07/2019 13:31
האם הסקירה שימושית? כן לא (0/0)
Mr.
1
מאת: mtrfkeai | תאריך: 14/07/2019 13:31
האם הסקירה שימושית? כן לא (0/0)
fbq('track', 'ViewContent');