חיפוש
Filters

קרקרים פריכים וממכרים, קלים להכנה שכדאי שיהיו לכם בבית במהלך חג הפסח לנשנוש בריא, טעים ומזין (טבעוני)
מק''ט: קרקר חומוס
לפרטים נוספים

מצרכים:

1 כוס קמח חומוס

3/4 כוס מים

2 כפות שומשום

2 כפות פשתן

2 כפות גרעיני חמניה

2 כפות גרעיני דלעת

1 כפית מחוקה מלח

1/4 כוס שמן זית

 

 אופן ההכנה :

לערבב בעזרת המיקסר עם וו גיטרה או המלוש של המגמיקס את הכל יחד

לפזר את התערובת הנוזלית על תבנית תנור המרופדת בנייר אפייה , לשטח על כל התבנית.

לאפות 10 דקות בחום 180 מעלות.

להוציא את התבנית בעזרת גלגלת של פיצה לחתוך לריבועים ולהכניס לתנור שוב לאפייה של חצי שעה בחום 160 מעלות כדי שהקרקר ייתייבש ויהיה שזוף .

שומרים בקופסא אטומה .

מצרכים:

1 כוס קמח חומוס

3/4 כוס מים

2 כפות שומשום

2 כפות פשתן

2 כפות גרעיני חמניה

2 כפות גרעיני דלעת

1 כפית מחוקה מלח

1/4 כוס שמן זית

 

 אופן ההכנה :

לערבב בעזרת המיקסר עם וו גיטרה או המלוש של המגמיקס את הכל יחד

לפזר את התערובת הנוזלית על תבנית תנור המרופדת בנייר אפייה , לשטח על כל התבנית.

לאפות 10 דקות בחום 180 מעלות.

להוציא את התבנית בעזרת גלגלת של פיצה לחתוך לריבועים ולהכניס לתנור שוב לאפייה של חצי שעה בחום 160 מעלות כדי שהקרקר ייתייבש ויהיה שזוף .

שומרים בקופסא אטומה .

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');