חיפוש
Filters

מתכון לפאי שוקולד ואגוזי לוז עשיר וטעים להפליא.
לפרטים נוספים

פאי שוקולד ואגוזי לוז

 

חומרים:

200 גר' שוקולד

150 גר' חמאה רכה

¾ כוס סוכר

¼ כוס א.נוגט

4 ביצים מופרדות

50 גר' קמח

¼ כפית מלח

 

לקישוט:

 100 גר' אגוזי לוז קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים שוקולד במיקרו.
  2. מקציפים חמאה וסוכר בוו גיטרה ליצירת קרם אוורירי, מוסיפים את השוקולד המומס ומעבדים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את החלמונים ורק לאחר שהם נבלעים מוסיפים את הקמח ואבקת הנוגט.
  4. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים יחד עם המלח לקצף רך ויציב.
  5. טורפים שליש מהקצף לתערובת השוקולד ומקפלים את יתרת הקצף בעדינות לתערובת.
  6. יוצקים לתבנית פאי 26  משומנת, מפזרים אגוזי לוז קצוצים ואופים בחום נמוך של 150 מעלות כ- 25- 30 דק עד שהעוגה מתייצבת.

פאי שוקולד ואגוזי לוז

 

חומרים:

200 גר' שוקולד

150 גר' חמאה רכה

¾ כוס סוכר

¼ כוס א.נוגט

4 ביצים מופרדות

50 גר' קמח

¼ כפית מלח

 

לקישוט:

 100 גר' אגוזי לוז קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים שוקולד במיקרו.
  2. מקציפים חמאה וסוכר בוו גיטרה ליצירת קרם אוורירי, מוסיפים את השוקולד המומס ומעבדים לתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את החלמונים ורק לאחר שהם נבלעים מוסיפים את הקמח ואבקת הנוגט.
  4. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים יחד עם המלח לקצף רך ויציב.
  5. טורפים שליש מהקצף לתערובת השוקולד ומקפלים את יתרת הקצף בעדינות לתערובת.
  6. יוצקים לתבנית פאי 26  משומנת, מפזרים אגוזי לוז קצוצים ואופים בחום נמוך של 150 מעלות כ- 25- 30 דק עד שהעוגה מתייצבת.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');