חיפוש
Filters

עוגה פשוטה ומנצחת שמכינים בחמש דקות , עסיסית לחה וקלה להכנה ממרכיבים פשוטים שתמיד יש בבית, כשרוצים משהו מתוק וטעים ליד הקפה.
לפרטים נוספים

עוגת תפוחים ואוכמניות

 

 

חומרים:

4 ביצים מופרדות

½1 כוסות סוכר

½ כוס שמן

½ כפית קינמון

2 כוסות קמח תופח

1 כוס רסק תפוחים

½ כוס אוכמניות קפואות

2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות

 

לפיזור מעל העוגה:

2 כפות סוכר

1 כפית קינמון

½ כוס שקדים פרוסים

  

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה  את החלבונים יחד עם הסוכר לקצף רך ומבריק.  
  2. מוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבול על מהירות בינונית  ואת השמן וממשיכים לערבל .
  3. מוסיפים את הקמח, הקינמון והרסק ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את קוביות התפוחים והאוכמניות , יוצקים לתבנית משומנת מפזרים מעל את הסוכר המעורבב עם הקינמון והשקדים מכניסים לתנור שחומם מראש ,ואופים כ40 דק' בחום בינוני.(180מעלות)

# הבלילה מתאימה  ל2 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות או תבנית מלבנית 35X 25 או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

עוגת תפוחים ואוכמניות

 

 

חומרים:

4 ביצים מופרדות

½1 כוסות סוכר

½ כוס שמן

½ כפית קינמון

2 כוסות קמח תופח

1 כוס רסק תפוחים

½ כוס אוכמניות קפואות

2 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות

 

לפיזור מעל העוגה:

2 כפות סוכר

1 כפית קינמון

½ כוס שקדים פרוסים

  

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה  את החלבונים יחד עם הסוכר לקצף רך ומבריק.  
  2. מוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבול על מהירות בינונית  ואת השמן וממשיכים לערבל .
  3. מוסיפים את הקמח, הקינמון והרסק ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את קוביות התפוחים והאוכמניות , יוצקים לתבנית משומנת מפזרים מעל את הסוכר המעורבב עם הקינמון והשקדים מכניסים לתנור שחומם מראש ,ואופים כ40 דק' בחום בינוני.(180מעלות)

# הבלילה מתאימה  ל2 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות או תבנית מלבנית 35X 25 או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');