חיפוש
Filters

קבלו את עוגת הגזר המנצחת של שפית הבית שלנו, שמרית גולדברג צפדיה | עוגת גזר איכותית ומעודנת, בתוספת אגוזי מלך, אוכמניות, גרעיני חמנייה ודלעת
לפרטים נוספים

עוגת גזר

 

חומרים:

4 ביצים
¼1 כוס שמן קנולה
2 כוסות סוכר דמררה
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח לבן
2 כפיות קינמון
2 כפיות מחוקות א. אפייה
1 כפית מחוקה א. סודה
6 גזר מגורד בפומפייה דקה

לגרנולה:
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם צימוקי אוכמניות
30 גרם גרעיני דלעת לא קלויים
30 גרם גרעיני חמניה לא קלויים


אופן ההכנה:

  1.  מגרדים את הגזר בפומפייה דקה ושמים בצד.
  2.  בקערת מיקסר, שמים את השמן, סוכר וביצים ומערבלים במהירות נמוכה עד קבלת תערובת חלקה. 
  3.  בקערה נפרדת, מנפים את כל החומרים היבשים ומערבבים לתוך תערובת השמן. 
  4.  יוצקים פנימה את הגזר ומערבלים 2 דק' עד שהכול מתערבב. 
  5.  להכנת הגרנולה: מערבבים בקערה קטנה את האגוזים, צימוקים והגרעינים. מכניסים לתערובת, מלבד שתי כפות ששומרים לציפוי. 
  6.  מעבירים לתבנית סיליקון משומנת ומפזרים את תערובת הגרנולה מעל. 
  7.  אופים בחום של 180 מעלות, 45 – 60 דק' על מנת שהגזר יתרכך ויעבור תהליך של אידוי.

עוגת גזר

 

חומרים:

4 ביצים
¼1 כוס שמן קנולה
2 כוסות סוכר דמררה
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח לבן
2 כפיות קינמון
2 כפיות מחוקות א. אפייה
1 כפית מחוקה א. סודה
6 גזר מגורד בפומפייה דקה

לגרנולה:
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם צימוקי אוכמניות
30 גרם גרעיני דלעת לא קלויים
30 גרם גרעיני חמניה לא קלויים


אופן ההכנה:

  1.  מגרדים את הגזר בפומפייה דקה ושמים בצד.
  2.  בקערת מיקסר, שמים את השמן, סוכר וביצים ומערבלים במהירות נמוכה עד קבלת תערובת חלקה. 
  3.  בקערה נפרדת, מנפים את כל החומרים היבשים ומערבבים לתוך תערובת השמן. 
  4.  יוצקים פנימה את הגזר ומערבלים 2 דק' עד שהכול מתערבב. 
  5.  להכנת הגרנולה: מערבבים בקערה קטנה את האגוזים, צימוקים והגרעינים. מכניסים לתערובת, מלבד שתי כפות ששומרים לציפוי. 
  6.  מעבירים לתבנית סיליקון משומנת ומפזרים את תערובת הגרנולה מעל. 
  7.  אופים בחום של 180 מעלות, 45 – 60 דק' על מנת שהגזר יתרכך ויעבור תהליך של אידוי.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');