חיפוש
Filters

מתכון שאוהבי עוגות הפרי ייהנו ממנו מאוד. עוגת אגסים אוורירית וטעימה, נהדרת לאירוח וכקינוח בסוף הארוחה

עוגת אגסים אוורירית

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

כפית תמצית וניל

75 גר' חמאה

1/3 כוס חלב

1 כוס קמח לבן

2 כפיות שטוחות א. אפייה

1 לימון

3 אגסים

לציפוי:

1/2 כוס פרוסות שקדים

2 כפות סוכר

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר קיצנאייד ,עם וו הקצפה להקציף את הביצים הסוכר והוניל במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם כמו של מוס.
  2. להמיס חמאה במיקרו בקערה קטנה, להוסיף חלב לחמאה כך שהתערובת תהיה פושרת, ולמזוג פנימה לקציפת הביצים.
  3. לגרד בעזרת הזסטר את קליפת הלימון ולהוסיף לתערובת הביצים.
  4. להוסיף את הקמח, אבקת אפייה תוך כדי ערבול במהירות נמוכה . מפסיקים את פעולת המיקסר מערבבים בעזרת המרית עד שהקמח נבלע היטב בתערובת ואין שאריות קמח בדפנות הקערה.
  5. להעביר את התערובת לתבנית  בקוטר 24 ס"מ,המרופדת בנייר אפיה
  6. לקלף את האגסים בעזרת הקולפן, לחצות לשניים כל אגס ולרוקן את הליבה בעזרת כף הפריזיאן. לפרוס את האגסים לפלחים. לסדר את פלחי האגסים על התערובת ולהשקיע אותם במעט.
  7. לערבב את הסוכר וקינמון  ולפזר מעל העוגה יחד עם השקדים.
  8. לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך כ 35 דק' או עד שהעוגה מזהיבה.

עוגת אגסים אוורירית

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

כפית תמצית וניל

75 גר' חמאה

1/3 כוס חלב

1 כוס קמח לבן

2 כפיות שטוחות א. אפייה

1 לימון

3 אגסים

לציפוי:

1/2 כוס פרוסות שקדים

2 כפות סוכר

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר קיצנאייד ,עם וו הקצפה להקציף את הביצים הסוכר והוניל במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם כמו של מוס.
  2. להמיס חמאה במיקרו בקערה קטנה, להוסיף חלב לחמאה כך שהתערובת תהיה פושרת, ולמזוג פנימה לקציפת הביצים.
  3. לגרד בעזרת הזסטר את קליפת הלימון ולהוסיף לתערובת הביצים.
  4. להוסיף את הקמח, אבקת אפייה תוך כדי ערבול במהירות נמוכה . מפסיקים את פעולת המיקסר מערבבים בעזרת המרית עד שהקמח נבלע היטב בתערובת ואין שאריות קמח בדפנות הקערה.
  5. להעביר את התערובת לתבנית  בקוטר 24 ס"מ,המרופדת בנייר אפיה
  6. לקלף את האגסים בעזרת הקולפן, לחצות לשניים כל אגס ולרוקן את הליבה בעזרת כף הפריזיאן. לפרוס את האגסים לפלחים. לסדר את פלחי האגסים על התערובת ולהשקיע אותם במעט.
  7. לערבב את הסוכר וקינמון  ולפזר מעל העוגה יחד עם השקדים.
  8. לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך כ 35 דק' או עד שהעוגה מזהיבה.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
fbq('track', 'ViewContent');