חיפוש
Filters

סלט בריא ועשיר עם עלי תרד, סלק מבושל ותפוחי עץ מקומלים באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

סלט עלי תרד עם סלק מבושל ותפוחי עץ מקורמלים בוינגרט בלסמי

1 חבילה עלי תרד שטופים
3 יחידות סלק

4 יחידות תפוח עץ
2 כפות סוכר חום
100 גרם גבינת רוקפור
100 גר' אגוזי לוז
כף חרדל
2 כפיות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
¼ כוס מל שמן סויה
מלח/פלפל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את עלי התרד גס.
  2. מבשלים את הסלק בתנור עטוף בנייר כסף עד לכדי התרככות
  3. מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה פורסים את התפוח לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומפזרים מעליו סוכר חום  צורבים בתנור חם עד לקבלת מראה קרמלי חום עדין 
  4. בקערה מניחים את החרדל הדבש החומץ הבלסמי ומערבבים היטב, מזליפים פנימה את השמן עד לקבלת וינגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל
  5. בקערה מקפיצים את כל הרכיבים של הסלט עם מעט מהויניגרט ומסדרים בקערה הגשה כאשר התרד למטה  ומעליו שאר הרכיבים מסודרים לפי צבעים .

סלט עלי תרד עם סלק מבושל ותפוחי עץ מקורמלים בוינגרט בלסמי

1 חבילה עלי תרד שטופים
3 יחידות סלק

4 יחידות תפוח עץ
2 כפות סוכר חום
100 גרם גבינת רוקפור
100 גר' אגוזי לוז
כף חרדל
2 כפיות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
¼ כוס מל שמן סויה
מלח/פלפל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את עלי התרד גס.
  2. מבשלים את הסלק בתנור עטוף בנייר כסף עד לכדי התרככות
  3. מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה פורסים את התפוח לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומפזרים מעליו סוכר חום  צורבים בתנור חם עד לקבלת מראה קרמלי חום עדין 
  4. בקערה מניחים את החרדל הדבש החומץ הבלסמי ומערבבים היטב, מזליפים פנימה את השמן עד לקבלת וינגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל
  5. בקערה מקפיצים את כל הרכיבים של הסלט עם מעט מהויניגרט ומסדרים בקערה הגשה כאשר התרד למטה  ומעליו שאר הרכיבים מסודרים לפי צבעים .
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');