חיפוש
Filters

למה לקנות שכל כך קל להכין לבד? הסלט המוכר ואהוב בגרסה הביתית והמשודרגת באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה. <<למתכון-גללו מטה>>
לפרטים נוספים

סלט קולסלאו משודרג

המצרכים:
2 ראשי סלרי נקיים וקלופים

5 יח' גזר  
½ כרוב סגול, חתוך לרצועות
½ כרוב לבן, חתוך לרצועות

לרוטב
1 כוסות מיונז

1/4 כוס חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית כמון
¼ כפית צ'ילי גרוס

 אופן ההכנה:

  1. מגרדים את ראשי הסלרי והגזר בדיסקית הגירוד העבה .
  2. חותכים את הכרובים בעזרת הדיסקית הדקה של מעבד המזון.
  3. בקערה הקטנה של מעבד המזון עם להב הפלדה, שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  4. מוזגים את הרוטב על הירקות, מערבבים היטב ומשאירים לנוח כשעה לספיגת טעמים.

סלט קולסלאו משודרג

המצרכים:
2 ראשי סלרי נקיים וקלופים

5 יח' גזר  
½ כרוב סגול, חתוך לרצועות
½ כרוב לבן, חתוך לרצועות

לרוטב
1 כוסות מיונז

1/4 כוס חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית כמון
¼ כפית צ'ילי גרוס

 אופן ההכנה:

  1. מגרדים את ראשי הסלרי והגזר בדיסקית הגירוד העבה .
  2. חותכים את הכרובים בעזרת הדיסקית הדקה של מעבד המזון.
  3. בקערה הקטנה של מעבד המזון עם להב הפלדה, שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  4. מוזגים את הרוטב על הירקות, מערבבים היטב ומשאירים לנוח כשעה לספיגת טעמים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');