חיפוש
Filters

מתכון מצולם לרוטב פסטו עם שמנת שמתאים לפסטה או רביולי ויוצא תמיד טעים!
לפרטים נוספים

רוטב פסטו ושמנת לרביולי

מצרכים: 
1 כוס עלי בזיליקום
½ כוס פטרוזיליה
3 שיני שום
100 גרם צנוברים קלוים
100 גרם פרמזן
½ כוס שמן זית
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

 אופן הכנה:

  • קוצצים במעבד המזון את הבזיליקום והפטרוזיליה ותוך כדי פעולת המכשיר מוסיפים את השום, מחצית מכמות הצנוברים, ומחצית מכמות גבינת הפרמזן.
  • עוצרים את פעולת המכשיר ומוסיפים לתערובת מעט מהשמן כדי למנוע התחמצנות והשחרה של הבזיליקום.
  • מפעילים שוב את מעבד המזון ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את יתרת שמן הזית עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מחממים במחבת את השמנת המתוקה במשך כדקה לערך, מוסיפים למחבת את רוטב הפסטו ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  • מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב, מערבבים קלות ומניחים על צלחת הגשה.
  • מפזרים את יתרת הצנוברים מעל, בוזקים מעט פרמזן ומגישים.

טיפים:

  • כדי למנוע השחרה של רוטב הפסטו, יש להזליף מעט שמן זית מיד עם הפעלת מעבד המזון לקיצוץ הבזיליקום.
  • יש לקלו את הצנוברים טרם הכנסתם לתערובת כיוון שהקליה פותחת את הטעם של הצנוברים ונותנת טעם עשיר יותר לרוטב.
  • חשוב להשתמש בשום טרי להכנת רוטב פסטו עשיר בטעמים

 

רוטב פסטו ושמנת לרביולי

מצרכים: 
1 כוס עלי בזיליקום
½ כוס פטרוזיליה
3 שיני שום
100 גרם צנוברים קלוים
100 גרם פרמזן
½ כוס שמן זית
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

 אופן הכנה:

  • קוצצים במעבד המזון את הבזיליקום והפטרוזיליה ותוך כדי פעולת המכשיר מוסיפים את השום, מחצית מכמות הצנוברים, ומחצית מכמות גבינת הפרמזן.
  • עוצרים את פעולת המכשיר ומוסיפים לתערובת מעט מהשמן כדי למנוע התחמצנות והשחרה של הבזיליקום.
  • מפעילים שוב את מעבד המזון ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את יתרת שמן הזית עד לקבלת עיסה אחידה.
  • מחממים במחבת את השמנת המתוקה במשך כדקה לערך, מוסיפים למחבת את רוטב הפסטו ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
  • מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב, מערבבים קלות ומניחים על צלחת הגשה.
  • מפזרים את יתרת הצנוברים מעל, בוזקים מעט פרמזן ומגישים.

טיפים:

  • כדי למנוע השחרה של רוטב הפסטו, יש להזליף מעט שמן זית מיד עם הפעלת מעבד המזון לקיצוץ הבזיליקום.
  • יש לקלו את הצנוברים טרם הכנסתם לתערובת כיוון שהקליה פותחת את הטעם של הצנוברים ונותנת טעם עשיר יותר לרוטב.
  • חשוב להשתמש בשום טרי להכנת רוטב פסטו עשיר בטעמים

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');