צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

מהמנה הזאת כל אוהבי החצילים פשוט ישתגעו! מנה מקורית וטעימה שיכולה להתאים מאוד לאירוח חלבי או ארוחת בראנץ'. המתכון באדיבות שפית הבית - שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

גלילות חצילים ממולאות בלבנה עם פסטו וקונפי עגבניות

 

לקליית החצילים:

4-5 חצילים פרוסים לאורכם

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

2 כפות אורגנו

 

 

אופן ההכנה :

בקערית קטנה לערבב בעזרת מטרפה את השמן, השום והאורגנו. להבריש את החצילים משני הצדדים ולהניח על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום בינוני, 180 מעלות, כרבע שעה עד להזהבה. להוציא מהתנור ולסנן.

 

למלית:

500 גר' גבינת לבנה

 

לפסטו:

1 כוס עלי בזיליקום

50 גר' צנוברים

100 גר' פרמזן

2 שיני שום קלופות

¾ כוס שמן זית

 

אופן ההכנה :

  1. חולטים את עלי הבזיליקום במים חמים, מיד להוציא ולשים בקערה עם קוביות קרח על מנת לעצור את הבישול. להוציא ולייבש כל עלה בנפרד עם נייר מגבת.
  2. שמים במעבד מזון את הבזיליקום, השום והפרמז'ן ולרסק למחית ולהוסיף תוך כדי פעולה את שמן הזית כך שמתקבל רוטב סמיך, לטעום ולתבל לפי הטעם במלח.

 

לקונפי עגבניות:

6 עגבניות תמר קלופות או 12 עגבניות שרי גדולות

מלח ים

¼ כוס שמן זית

 

אופן ההכנה :

  1. חותכים כל עגבנייה לפלחים, או לחצאים אם מדובר בעגבניות שרי, מגלענים ומוצאים את כל הנוזלים.
  2. משטחים את העגבניות עם הפנים כלפי מטה בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים מלח גס ומזליפים שמן זית.
  3. מייבשים בתנור בחום בינוני, 160 מעלות, כשעה עד שהן תהיינה רכות ומקומטות.

 

 

להרכבת המנה:

  1. מניחים על משטח עבודה פרוסת חציל, מברישים מעט מהפסטו, שמים גבינה לבנה ומהקונפי עגבניות בקצה ומגלגלים לגלילה.
  2. מניחים בצלחת ההגשה.
  3. יוצקים מעט מהפסטו לקישוט מעל כל גלילה, ומגישים.

גלילות חצילים ממולאות בלבנה עם פסטו וקונפי עגבניות

 

לקליית החצילים:

4-5 חצילים פרוסים לאורכם

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום כתושות

2 כפות אורגנו

 

 

אופן ההכנה :

בקערית קטנה לערבב בעזרת מטרפה את השמן, השום והאורגנו. להבריש את החצילים משני הצדדים ולהניח על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום בינוני, 180 מעלות, כרבע שעה עד להזהבה. להוציא מהתנור ולסנן.

 

למלית:

500 גר' גבינת לבנה

 

לפסטו:

1 כוס עלי בזיליקום

50 גר' צנוברים

100 גר' פרמזן

2 שיני שום קלופות

¾ כוס שמן זית

 

אופן ההכנה :

  1. חולטים את עלי הבזיליקום במים חמים, מיד להוציא ולשים בקערה עם קוביות קרח על מנת לעצור את הבישול. להוציא ולייבש כל עלה בנפרד עם נייר מגבת.
  2. שמים במעבד מזון את הבזיליקום, השום והפרמז'ן ולרסק למחית ולהוסיף תוך כדי פעולה את שמן הזית כך שמתקבל רוטב סמיך, לטעום ולתבל לפי הטעם במלח.

 

לקונפי עגבניות:

6 עגבניות תמר קלופות או 12 עגבניות שרי גדולות

מלח ים

¼ כוס שמן זית

 

אופן ההכנה :

  1. חותכים כל עגבנייה לפלחים, או לחצאים אם מדובר בעגבניות שרי, מגלענים ומוצאים את כל הנוזלים.
  2. משטחים את העגבניות עם הפנים כלפי מטה בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים מלח גס ומזליפים שמן זית.
  3. מייבשים בתנור בחום בינוני, 160 מעלות, כשעה עד שהן תהיינה רכות ומקומטות.

 

 

להרכבת המנה:

  1. מניחים על משטח עבודה פרוסת חציל, מברישים מעט מהפסטו, שמים גבינה לבנה ומהקונפי עגבניות בקצה ומגלגלים לגלילה.
  2. מניחים בצלחת ההגשה.
  3. יוצקים מעט מהפסטו לקישוט מעל כל גלילה, ומגישים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');