חיפוש
Filters

לפרטים נוספים

מרק קרם פטריות וערמונים

 

מצרכים:

¼ כוס שמן זית

חופן עלי טימין

3 בצלים חתוכים לקוביות

8 שיני שום

1 ראש סלרי - חתוך לקוביות

1 שורש פטרוזליה - חתוך לקוביות

2 יחידות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 כוסות ציר עוף

1 כוסות מים ( במידת הצורך)

500 גר' פטריות

3 גרגירי פלפל אנגלי

מעט אגוז מוסקט

פחית חלב קוקוס

¼ כפית פלפל לבן

מלח לפי הטעם

2 שקיות ערמונים

אופן ההכנה:

  1. לטגן את הבצל והשום בשמן זית עד להזהבה , להוסיף את הטימין וכל הירקות
  2. לאדות כ-5 דקות כשהסיר מכוסה ללא תוספת של תבלינים ונוזלים .
  3. מוסיפים את  הציר, ומתבלים  באגוז מוסקט, פלפל אנגלי מלח ופלפל. מבשלים כחצי שעה עד להתרככות הירקות .
  4. להוסיף את הערמונים וחלב הקוקס . ולבשל כרבע שעה נוספת .
  5. לטחון בבלנדר מוט את המרק עד לקבלת מרקם קרמי , במידה והמרק סמיך מדי יש להוסיף מים בהתאם לצורך .
  6. לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך .

 

 

מרק קרם פטריות וערמונים

 

מצרכים:

¼ כוס שמן זית

חופן עלי טימין

3 בצלים חתוכים לקוביות

8 שיני שום

1 ראש סלרי - חתוך לקוביות

1 שורש פטרוזליה - חתוך לקוביות

2 יחידות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 כוסות ציר עוף

1 כוסות מים ( במידת הצורך)

500 גר' פטריות

3 גרגירי פלפל אנגלי

מעט אגוז מוסקט

פחית חלב קוקוס

¼ כפית פלפל לבן

מלח לפי הטעם

2 שקיות ערמונים

אופן ההכנה:

  1. לטגן את הבצל והשום בשמן זית עד להזהבה , להוסיף את הטימין וכל הירקות
  2. לאדות כ-5 דקות כשהסיר מכוסה ללא תוספת של תבלינים ונוזלים .
  3. מוסיפים את  הציר, ומתבלים  באגוז מוסקט, פלפל אנגלי מלח ופלפל. מבשלים כחצי שעה עד להתרככות הירקות .
  4. להוסיף את הערמונים וחלב הקוקס . ולבשל כרבע שעה נוספת .
  5. לטחון בבלנדר מוט את המרק עד לקבלת מרקם קרמי , במידה והמרק סמיך מדי יש להוסיף מים בהתאם לצורך .
  6. לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך .

 

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');