חיפוש
Filters

לחם קוקוס

4 כוסות קמח לבן / כוסמין לבן

1 כוס קוקוס

2 כפיות מלח

2 כפות דבש/  סוכר

4 כפיות שמרים יבשים

3 כפות שמן קוקוס

1 ורבע כוסות חלב קוקוס

1/2 כוס מים פושרים

 

אופן הכנה: 

  1.       מנפים את הקמח ומערבבים עם הקוקוס .
  2.       בקערת מעבד המזון עם המלוש מכניסים את הקמח המנופה והקוקוס ומוספים שמן דבש ושמרים , מעבדים בפולסים עד שכל החומרים נבלעים .
  3.       מוסיפים את הנוזלים ומעבדים בפולסים עוד כמה שניות שמתקבל בצק שנפרד מהקערה מוסיפים את המלח .

-          אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד קצת קמח ( מקסימום תוספת של עד חצי כוס)

  1.       מוציאים את הבצק מקערת המעבד ולשים אותו מעט ומכניסים לקערה משומנת עד שמכפיל את נפחו  כשעה .
  2.       מוציאים את האוויר מהבצק ולשים אותו מעט ומעצבים כיכר לחם עגולה או 2 כיכירות מאורכות .
  3.       מניחים את הכירות בתבנית אפייה ומכסים בשקית נילון או מגבת מטבח ומשהים לתפיחה נוספת של 45 דק  עד שהבצק תפח 
  4.       מחממים תנור לחום 180 מעלות שמים בקרקעית התנור קערה נירוסטה שיש בה כוס מים שמים את התבנית עם כיכרות הלחם בשליש התחתון של התנור ואופים  20 דקות . מוציאים ומורחים את פני הכיכירות בחלב קוקוס ומפזרים לקישוט מעט קוקוס טחון , מחזירים לתנור ואופים עוד כ 25 דק עד שהכיכירות השחימו ויש להם קרום קשה . מוצאים את הכיכירות מהתנור ומשהים אותם בחוץ לצינון .

 

לחם קוקוס

4 כוסות קמח לבן / כוסמין לבן

1 כוס קוקוס

2 כפיות מלח

2 כפות דבש/  סוכר

4 כפיות שמרים יבשים

3 כפות שמן קוקוס

1 ורבע כוסות חלב קוקוס

1/2 כוס מים פושרים

 

אופן הכנה: 

  1.       מנפים את הקמח ומערבבים עם הקוקוס .
  2.       בקערת מעבד המזון עם המלוש מכניסים את הקמח המנופה והקוקוס ומוספים שמן דבש ושמרים , מעבדים בפולסים עד שכל החומרים נבלעים .
  3.       מוסיפים את הנוזלים ומעבדים בפולסים עוד כמה שניות שמתקבל בצק שנפרד מהקערה מוסיפים את המלח .

-          אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד קצת קמח ( מקסימום תוספת של עד חצי כוס)

  1.       מוציאים את הבצק מקערת המעבד ולשים אותו מעט ומכניסים לקערה משומנת עד שמכפיל את נפחו  כשעה .
  2.       מוציאים את האוויר מהבצק ולשים אותו מעט ומעצבים כיכר לחם עגולה או 2 כיכירות מאורכות .
  3.       מניחים את הכירות בתבנית אפייה ומכסים בשקית נילון או מגבת מטבח ומשהים לתפיחה נוספת של 45 דק  עד שהבצק תפח 
  4.       מחממים תנור לחום 180 מעלות שמים בקרקעית התנור קערה נירוסטה שיש בה כוס מים שמים את התבנית עם כיכרות הלחם בשליש התחתון של התנור ואופים  20 דקות . מוציאים ומורחים את פני הכיכירות בחלב קוקוס ומפזרים לקישוט מעט קוקוס טחון , מחזירים לתנור ואופים עוד כ 25 דק עד שהכיכירות השחימו ויש להם קרום קשה . מוצאים את הכיכירות מהתנור ומשהים אותם בחוץ לצינון .

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');