חיפוש
Filters

מתכון ללחם גבינה שמכינים במיקסר עם וו לישה. באדיבות שפית הבית- שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

 לחם גבינה ענן מיוחד

 מצרכים:

500 גר גבינה לבנה

3 כפות סוכר

1 ביצה

3/4 כוס מים פושרים

1 כף שמרים יבשים

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

6 כוסות  קמח לבן

1 וחצי כפות מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. 1. שמים בקערת המיקסר עם וו הלישה את הגבינה הסוכר הביצה והמים ומערבבים .
  2. 2. מערבבים את 2 כוסות הקמח עם השמרים וסודה לשתייה  ומוסיפים אל הנוזלים  שבקערה תוך כדי עירבול איטי על מהירות מספר 1 .
  3. 3. מוסיפים את שאר הקמח בהדרגה עד שמתקבל בצק שנפרד מהקערה, מוסיפים את המלח ומערבלים סך הכל כ 8 דקות .
  4. 4. מוציאים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת ומכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
  5. 5. מחלקים את  הבצק ל 2 חלקים ומעצבים לכיכר .
  6. 6. מכסים בנילון  ומתפיחים  כשעה לתפיחה שנייה.

 

מחממים תנור לחום 200 מעלות , מניחים בקרקעית התנור קערה עם מים  ליצירת אדים .

 

מכניסים את התבנית עם הכיכרות  ומשפריצים עליהם מעט מים ומפזרים מעט קמח למראה כפרי , אופים 10 דק' בחום גבוה , לאחר מכן מנמיכים את התנור לחום 180 מעלות  וממשיכים לאפות  עוד כ 45 דק עד שהכיכרות  קיבלו גוון שחום , מצננים  היטב ופורסים.

 

 לחם גבינה ענן מיוחד

 מצרכים:

500 גר גבינה לבנה

3 כפות סוכר

1 ביצה

3/4 כוס מים פושרים

1 כף שמרים יבשים

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

6 כוסות  קמח לבן

1 וחצי כפות מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. 1. שמים בקערת המיקסר עם וו הלישה את הגבינה הסוכר הביצה והמים ומערבבים .
  2. 2. מערבבים את 2 כוסות הקמח עם השמרים וסודה לשתייה  ומוסיפים אל הנוזלים  שבקערה תוך כדי עירבול איטי על מהירות מספר 1 .
  3. 3. מוסיפים את שאר הקמח בהדרגה עד שמתקבל בצק שנפרד מהקערה, מוסיפים את המלח ומערבלים סך הכל כ 8 דקות .
  4. 4. מוציאים את הבצק ומעבירים לקערה משומנת ומכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
  5. 5. מחלקים את  הבצק ל 2 חלקים ומעצבים לכיכר .
  6. 6. מכסים בנילון  ומתפיחים  כשעה לתפיחה שנייה.

 

מחממים תנור לחום 200 מעלות , מניחים בקרקעית התנור קערה עם מים  ליצירת אדים .

 

מכניסים את התבנית עם הכיכרות  ומשפריצים עליהם מעט מים ומפזרים מעט קמח למראה כפרי , אופים 10 דק' בחום גבוה , לאחר מכן מנמיכים את התנור לחום 180 מעלות  וממשיכים לאפות  עוד כ 45 דק עד שהכיכרות  קיבלו גוון שחום , מצננים  היטב ופורסים.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');