צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

גראטן בטטות מהמטבח הצרפתי, פשוט להכנה בעזרת המגימיקס הפורס את הבטטה דק דק ובצורה מהירה ואחידה ,המאפה מתאים כתוספת לכל ארוחה ובעל טעם עשיר. יש אפשרות לגירסה פרווה. המתכון באדיבות שפית הבית - שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

גראטן בטטות

 

מצרכים:

5 בטטות מקולפות

 

לרביכה:

1 שמנת לבישול 15%

1 כוס חלב

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

¼ כפית אגוז מוסקט

עלי מרווה קצוצים דק

 

לציפוי:

150 גר קשקבל

50 גר' חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס פירורי פנקו

  

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון בקערת המידי מניחים את דסקית הפריסה הדקה (S2) ופורסים את הבטטות דק  
  2. שמים בסיר את כל חומרי הרביכה ומביאים לסף רתיחה .
  3. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומסדרים את פרוסות הבטטה וביניהם חלק מגבינת הקשקבל ומעט מלח ופלפל, ויוצקים את יתרת הרביכה מעל.
  4. מפזרים את פירורי הפנקו  כציפוי ואת קוביות החמאה .
  5. מכסים בניר אלומיניום ואופים עד להתרככות בחום 180 מעלות במשך כ 40 דקות .
  6. מסירים את הכיסוי ואופים עוד עשר דקות להשחמה

    הערה-  ניתן במקום בטטה לשים תפוחי אדמה או בנוסף ירקות שורש אחרים כגון - שורש סלרי, סלק טרי או ארטישוק ירושלמי אם רוצים לעשות את המתכון כפרווה - ניתן להמיר את השמנת והחלב ב 2 פחיות חלבאו קרם קוקוס או 2 שמנת סויה של חב' אלפרו 5% שומן.  בגרסת הפרווה לא מוסיפים גבינה בין השכבות ולא מפזרים חמאה אלא שמן זית 

גראטן בטטות

 

מצרכים:

5 בטטות מקולפות

 

לרביכה:

1 שמנת לבישול 15%

1 כוס חלב

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

¼ כפית אגוז מוסקט

עלי מרווה קצוצים דק

 

לציפוי:

150 גר קשקבל

50 גר' חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס פירורי פנקו

  

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון בקערת המידי מניחים את דסקית הפריסה הדקה (S2) ופורסים את הבטטות דק  
  2. שמים בסיר את כל חומרי הרביכה ומביאים לסף רתיחה .
  3. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומסדרים את פרוסות הבטטה וביניהם חלק מגבינת הקשקבל ומעט מלח ופלפל, ויוצקים את יתרת הרביכה מעל.
  4. מפזרים את פירורי הפנקו  כציפוי ואת קוביות החמאה .
  5. מכסים בניר אלומיניום ואופים עד להתרככות בחום 180 מעלות במשך כ 40 דקות .
  6. מסירים את הכיסוי ואופים עוד עשר דקות להשחמה

    הערה-  ניתן במקום בטטה לשים תפוחי אדמה או בנוסף ירקות שורש אחרים כגון - שורש סלרי, סלק טרי או ארטישוק ירושלמי אם רוצים לעשות את המתכון כפרווה - ניתן להמיר את השמנת והחלב ב 2 פחיות חלבאו קרם קוקוס או 2 שמנת סויה של חב' אלפרו 5% שומן.  בגרסת הפרווה לא מוסיפים גבינה בין השכבות ולא מפזרים חמאה אלא שמן זית 
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');