חיפוש
Filters
סגור

פילה סלמון ותרד

מתכון לפילה סלמון ותרד בקראסט של פיסטוקים, פסטו ופירורים. מנה נהדרת ועשירה בטעמים

פילה סלמון ותרד בקראסט של פיסטוקים, פסטו ופירורים

 

מצרכים:

פילה סלמון במשקל 1/2 1 ק"ג עם העור
1/4 כוס מיונז
3 כפות חרדל דיז'ון חלק
כף מיץ לימון
גרידת לימון
600 גר' עלי תרד
2 שיני שום כתושות
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח

לפסטו:

צרור  בזיליקום
3 שיני שום
 50 גר' פרמזן מגורד
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

לקראסט:

2 כוסות פירורי פנקו
3- 4 כפות פסטו
50 גר' פיסטוקים קצוצים
מלח ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים חמאה ושמן במחבת ומאדים את עלי התרד והשום ומסננים מנוזלים.
  2. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  3. בקערה קטנה מערבבים מיונז, חרדל, מיץ לימון וגרידת לימון. מניחים את הדג כשהעור כלפי מטה ומורחים בתערובת בנדיבות.
  4. מניחים בשכבה אחידה את התרד המאודה.
  5. לפסטו – במעבד מזון שמים את כל החומרים ומערבבים מוסיפים תוך כדי עירבוב של מעבד המזון שמן זית בהזלפה  איטית דרך הפתח של הדוחסן עד לעיבוי של התערובת.
  6. מערבבים את חומרי הקראסט ומפזרים בנדיבות מעל התרד.
  7. אופים כ 25 דק' בחום של 180 מעלות עד שהסלמון מוכן.

פילה סלמון ותרד בקראסט של פיסטוקים, פסטו ופירורים

 

מצרכים:

פילה סלמון במשקל 1/2 1 ק"ג עם העור
1/4 כוס מיונז
3 כפות חרדל דיז'ון חלק
כף מיץ לימון
גרידת לימון
600 גר' עלי תרד
2 שיני שום כתושות
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח

לפסטו:

צרור  בזיליקום
3 שיני שום
 50 גר' פרמזן מגורד
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

לקראסט:

2 כוסות פירורי פנקו
3- 4 כפות פסטו
50 גר' פיסטוקים קצוצים
מלח ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים חמאה ושמן במחבת ומאדים את עלי התרד והשום ומסננים מנוזלים.
  2. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  3. בקערה קטנה מערבבים מיונז, חרדל, מיץ לימון וגרידת לימון. מניחים את הדג כשהעור כלפי מטה ומורחים בתערובת בנדיבות.
  4. מניחים בשכבה אחידה את התרד המאודה.
  5. לפסטו – במעבד מזון שמים את כל החומרים ומערבבים מוסיפים תוך כדי עירבוב של מעבד המזון שמן זית בהזלפה  איטית דרך הפתח של הדוחסן עד לעיבוי של התערובת.
  6. מערבבים את חומרי הקראסט ומפזרים בנדיבות מעל התרד.
  7. אופים כ 25 דק' בחום של 180 מעלות עד שהסלמון מוכן.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה