חיפוש
Filters
סגור

עוגת קפה ומייפל

מתכון משודרג לאוהבי קפה, עוגת קפה ומייפל בעלת טעם מתוק ועשיר שהוא חגיגה אמיתית בפה.

עוגת קפה ומייפל

המצרכים: 

4 ביצים

1 גביע שמנת/ אשל

1 וחצי כוסות סוכר

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס שמן תירס

2 כוסות קמח תופח

2 כפות קפה מגורען (טסטר צ'ויס)

1/2 כוס סירופ מייפל

שקדים מולבנים פרוסים וקלויים

אופן ההכנה:

  1. מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים, הסוכר והשמנת.
  2. מוסיפים את השמן וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים את הקפה ומערבבים ידנית, מוזגים לתבנית מרובעת משומנת או 2 תבניות אינגליש קייק ואופים בחום בינוני 180 מעלות במשך כ 45- 40 דק'.
  5. כשעוגה חמה מוזגים  1/4 כוס סירופ מייפל שייספג בעוגה, מפזרים את השקדים הקלויים ומעליהם את 1/4 כוס המייפל הנותרת כזיגוג .

עוגת קפה ומייפל

המצרכים: 

4 ביצים

1 גביע שמנת/ אשל

1 וחצי כוסות סוכר

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס שמן תירס

2 כוסות קמח תופח

2 כפות קפה מגורען (טסטר צ'ויס)

1/2 כוס סירופ מייפל

שקדים מולבנים פרוסים וקלויים

אופן ההכנה:

  1. מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים, הסוכר והשמנת.
  2. מוסיפים את השמן וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים את הקפה ומערבבים ידנית, מוזגים לתבנית מרובעת משומנת או 2 תבניות אינגליש קייק ואופים בחום בינוני 180 מעלות במשך כ 45- 40 דק'.
  5. כשעוגה חמה מוזגים  1/4 כוס סירופ מייפל שייספג בעוגה, מפזרים את השקדים הקלויים ומעליהם את 1/4 כוס המייפל הנותרת כזיגוג .
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה