חיפוש
Filters
סגור

סלט בורגול, אגוזים ועשבי תיבול

סלט קל להכנה שאת רוב מרכיביו ניתן להכין מראש ולערבב הכל לפני ההגשה. מתאים לאירוח או בתוך ארוחה קלה.

המצרכים:

2 כוסות בורגול
2 כוסות פטרוזיליה 
2 כוסות עלי כוסברה
100 גר אגוזי פקאן מסוכרים 
100 גר אגוזי מלך 
1שן שום כתושה
 גרידת ומיץ ה2 לימונים
1/4 כוס שמן זית 
1/4 מיץ/רכז רימונים
מלח, פלפל 


אופן ההכנה:

1. להשרות את הבורגול בקערה עם מי ברז למשך כשעה, לסנן ולהעביר לקערה
2. לקצוץ את העלים דק, עדיף במעבד מזון ולהוסיף לקערה
3. לקצוץ דק את 2 סוגי האגוזים, עדיף במעבד מזון ולהוסיף לקערה
4. להוסיף את שאר החומרים, לערבב, לטעום ולשפר תיבול

המצרכים:

2 כוסות בורגול
2 כוסות פטרוזיליה 
2 כוסות עלי כוסברה
100 גר אגוזי פקאן מסוכרים 
100 גר אגוזי מלך 
1שן שום כתושה
 גרידת ומיץ ה2 לימונים
1/4 כוס שמן זית 
1/4 מיץ/רכז רימונים
מלח, פלפל 


אופן ההכנה:

1. להשרות את הבורגול בקערה עם מי ברז למשך כשעה, לסנן ולהעביר לקערה
2. לקצוץ את העלים דק, עדיף במעבד מזון ולהוסיף לקערה
3. לקצוץ דק את 2 סוגי האגוזים, עדיף במעבד מזון ולהוסיף לקערה
4. להוסיף את שאר החומרים, לערבב, לטעום ולשפר תיבול

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה