חיפוש
Filters
סגור

מאפינס תירס וגבינה

מתכון למאפינס שהילדים שלכם גם ייהנו להכין וגם ייהנו לאכול. והיתרון הגדול שתמיד אפשר לקחת אותם לכל מקום, לפיקניק, לים, ליום הולדת וגם לאכול יחד בכיף בבית

מאפינס תירס וגבינה

 

מצרכים:

1 כוס קמח תירס

1כוס קמח רגיל

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית מלח

2 ביצים טרופות

1 גביע שמנת  חמוצה

1/4 כוס שמן זית

3 כוסות תירס קפוא

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

200 גר בולגרית מפוררת

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים בקערת מיקסר קיצנאייד עם וו גיטרה במהירות נמוכה מס' 1, שני סוגי קמח, אבקת אפייה, אבקה סודה לשתייה,ומלח.
  2. מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה ושמן זית וממשיכים לערבב במהירות מס' 4 .
  3. שמים את התירס והגבינה לתוך התערובת ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. משמנים תבנית מאפינס, יוצקים את התערובת בעזרת המרית לתבנית , אופים 20 – 30 דק'  בחום של 200 מעלות עד שהמאפינס זהובים.

מאפינס תירס וגבינה

 

מצרכים:

1 כוס קמח תירס

1כוס קמח רגיל

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית מלח

2 ביצים טרופות

1 גביע שמנת  חמוצה

1/4 כוס שמן זית

3 כוסות תירס קפוא

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

200 גר בולגרית מפוררת

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים בקערת מיקסר קיצנאייד עם וו גיטרה במהירות נמוכה מס' 1, שני סוגי קמח, אבקת אפייה, אבקה סודה לשתייה,ומלח.
  2. מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה ושמן זית וממשיכים לערבב במהירות מס' 4 .
  3. שמים את התירס והגבינה לתוך התערובת ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. משמנים תבנית מאפינס, יוצקים את התערובת בעזרת המרית לתבנית , אופים 20 – 30 דק'  בחום של 200 מעלות עד שהמאפינס זהובים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה