חיפוש
Filters
סגור

כריך פסטרמה ביתי ברוטב ברביקיו

מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה

המצרכים:
חצי פרפר הודו נקבה

מצרכים למשרה:
2 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כף גרגירי פלפל שחור

מצרכים לרוטב:
חצי כוס קטשופ
3 כפות סילאן
3 כפות סויה
2 כפות רוטב ברביקיו


אופן ההכנה:
1. לילה לפני ההכנה משרים את ההודו במים עד כדי כיסוי ומוסיפים סוכר, מלח ופלפל שחור
2. ביום ההכנה לנגב את חזה ההודו מנוזלים.
3. לערבב את מצרכי הרוטב ולמזוג על החזה הודו ולעסות אותו מכל הכיוונים
4. לאפות בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שעה. 
5. לקרר את החזה הודו ולפרוס דק מאוד את הנתח בעזרת סכין חשמלית או סכין שף איכותית.

אופן הרכבת הכריך:
מומלץ למרוח 2 פרוסות לחם עם מיונז, חרדל, פרוסות פסטרה ביבתית, עלי חסה/רוקט, מלפפון חמוץ.
ניתן לשדרג לירקות קלויים במקום ירקות טריים

המצרכים:
חצי פרפר הודו נקבה

מצרכים למשרה:
2 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כף גרגירי פלפל שחור

מצרכים לרוטב:
חצי כוס קטשופ
3 כפות סילאן
3 כפות סויה
2 כפות רוטב ברביקיו


אופן ההכנה:
1. לילה לפני ההכנה משרים את ההודו במים עד כדי כיסוי ומוסיפים סוכר, מלח ופלפל שחור
2. ביום ההכנה לנגב את חזה ההודו מנוזלים.
3. לערבב את מצרכי הרוטב ולמזוג על החזה הודו ולעסות אותו מכל הכיוונים
4. לאפות בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שעה. 
5. לקרר את החזה הודו ולפרוס דק מאוד את הנתח בעזרת סכין חשמלית או סכין שף איכותית.

אופן הרכבת הכריך:
מומלץ למרוח 2 פרוסות לחם עם מיונז, חרדל, פרוסות פסטרה ביבתית, עלי חסה/רוקט, מלפפון חמוץ.
ניתן לשדרג לירקות קלויים במקום ירקות טריים

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה