חיפוש
Filters
סגור

כדורי עוף ירוקים מוקפצים

מתכון לכדורי עוף ירוקים מוקפצים במנגולד ועגבניות שרי על מצע חיטה. מנה גדולה, עשירה וטעימה.

כדורי עוף ירוקים מוקפצים במנגולד ועגבניות שרי על מצע חיטה

 

מצרכים לכדורי העוף :

600 גר' הודו טחון

1 חבילת עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד) שטוף ויבש

2 בצלים גדולים מגורדים וסחוטים

3 פרוסות לחם לבן (החלק הפנימי) מושרות וסחוטות

2 ביצים

1 חופן פירורי פנקו

1 חופן כוסברה קצוצה

מלח, פלפל שחור, קורט סוכר, קורט תערובת תבלין אסיאתי

שמן קנולה

הכנת הכדורים :

חותכים את עלי המנגולד לרצועות ומקפיצים במעט שמן עד כדי ריכוך. בקערה מערבבים את הבשר, המונגולד, הבצל, הלחם, הביצים, הכוסברה, התבלינים ופירורי הפנקו עד יצירת עיסה אחידה. מקררים במשך 30 דק' במקרר. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק. מניחים על נייר סופג.

 

מצרכים לתבשיל :

1 בצל חתוך לרצועות דקות

1 חבילת עלי מונגולד (החלק הירוק בלבד) שטוף ויבש

500 גר' עגבניות שרי חתוכות ל-2

מיץ מ-1 לימון

4 שיני שום קצוצות

1 כף סילאן

1 כף רוטב צ'ילי חריף

2 כפות סויה

מצרכים למצע:

500 גרם חיטה מבושלת עד ריכוך

 

הכנת המנה :

במחבת ווק גדולה ולוהטת מקפיצים את השום והבצל.

מוסיפים את עלי המונגולד והעגבניות.

מוסיפים את הנוזלים וכדורי הבשר.

מגישים על מצע החיטה.

 

כמות מתאימה ל-10 מנות

כדורי עוף ירוקים מוקפצים במנגולד ועגבניות שרי על מצע חיטה

 

מצרכים לכדורי העוף :

600 גר' הודו טחון

1 חבילת עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד) שטוף ויבש

2 בצלים גדולים מגורדים וסחוטים

3 פרוסות לחם לבן (החלק הפנימי) מושרות וסחוטות

2 ביצים

1 חופן פירורי פנקו

1 חופן כוסברה קצוצה

מלח, פלפל שחור, קורט סוכר, קורט תערובת תבלין אסיאתי

שמן קנולה

הכנת הכדורים :

חותכים את עלי המנגולד לרצועות ומקפיצים במעט שמן עד כדי ריכוך. בקערה מערבבים את הבשר, המונגולד, הבצל, הלחם, הביצים, הכוסברה, התבלינים ופירורי הפנקו עד יצירת עיסה אחידה. מקררים במשך 30 דק' במקרר. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק. מניחים על נייר סופג.

 

מצרכים לתבשיל :

1 בצל חתוך לרצועות דקות

1 חבילת עלי מונגולד (החלק הירוק בלבד) שטוף ויבש

500 גר' עגבניות שרי חתוכות ל-2

מיץ מ-1 לימון

4 שיני שום קצוצות

1 כף סילאן

1 כף רוטב צ'ילי חריף

2 כפות סויה

מצרכים למצע:

500 גרם חיטה מבושלת עד ריכוך

 

הכנת המנה :

במחבת ווק גדולה ולוהטת מקפיצים את השום והבצל.

מוסיפים את עלי המונגולד והעגבניות.

מוסיפים את הנוזלים וכדורי הבשר.

מגישים על מצע החיטה.

 

כמות מתאימה ל-10 מנות

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה