חיפוש
Filters
סגור

וופל בלגי שוקולד

מתכון למכשיר האיזי קייק ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥
יצרן: Mixo

מצרכים:

¼ 1 כוס חלב

¾ כוס שמנת מתוקה

1 כפית תמצית וניל

250 גר' קמח

70 גר' סוכר

1 כפית שמרים יבשים

4 ביצים מופרדות

150 גר' חמאה מומסת לא חמה

¼ כפית מלח

1 כף קקאו

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן שמים חלב, שמנת ווניל ומחממים עד לנקודת הרתיחה. מסירים מהאש

2. שמים בקערת המיקסר את הקמח, הקקאו, השמרים ו- 50 גר' מהסוכר

3. מערבלים במהירות נמוכה,  מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבל במשך 2 דק'

4. מוסיפים את תערובת החלב הפושרת והחמאה המומסת, ממשיכים לערבל רק עד לקבלת עיסה אחידה

5. מניחים להתפחה כשעה

6. מקציפים את החלבונים בקערה נקייה ויבשה, לקצף רך ויציב אך לא נוקשה, מוסיפים תוך כדי הקצפה את יתרת הסוכר

7. מערבבים בעזרת מרית, שליש מהקצף  לתוך תערובת הקמח התפוחה. מקפלים את יתרת הקצף פנימה עד שמתקבלת  תערובת אחידה

8. מחממים ומשמנים את מכשיר הוופל, יוצקים כף ומכינים כך את כל הבלילה

מצרכים:

¼ 1 כוס חלב

¾ כוס שמנת מתוקה

1 כפית תמצית וניל

250 גר' קמח

70 גר' סוכר

1 כפית שמרים יבשים

4 ביצים מופרדות

150 גר' חמאה מומסת לא חמה

¼ כפית מלח

1 כף קקאו

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן שמים חלב, שמנת ווניל ומחממים עד לנקודת הרתיחה. מסירים מהאש

2. שמים בקערת המיקסר את הקמח, הקקאו, השמרים ו- 50 גר' מהסוכר

3. מערבלים במהירות נמוכה,  מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבל במשך 2 דק'

4. מוסיפים את תערובת החלב הפושרת והחמאה המומסת, ממשיכים לערבל רק עד לקבלת עיסה אחידה

5. מניחים להתפחה כשעה

6. מקציפים את החלבונים בקערה נקייה ויבשה, לקצף רך ויציב אך לא נוקשה, מוסיפים תוך כדי הקצפה את יתרת הסוכר

7. מערבבים בעזרת מרית, שליש מהקצף  לתוך תערובת הקמח התפוחה. מקפלים את יתרת הקצף פנימה עד שמתקבלת  תערובת אחידה

8. מחממים ומשמנים את מכשיר הוופל, יוצקים כף ומכינים כך את כל הבלילה

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה