חיפוש
Filters
סגור

וופל בלגי

וופל בלגי חלומי עם בננות מקורמלות ברוטב שוקולד חם, קינוח שכל אחד בכל גיל לא יכול לעמוד בפניו.

וופל בלגי עם בננות מקורמלות ברוטב שוקולד חם

 

מצרכים להכנת הוופל :

¼ 1 כוס חלב

¾ כוס שמנת מתוקה

1 כפית תמצית וניל

250 גר' קמח

70 גר' סוכר

1 כפית שמרים יבשים

4 ביצים מופרדות

150 גר' חמאה מומסת לא חמה

¼ כפית מלח

 

אופן ההכנה :

בסיר קטן שמים חלב, שמנת ווניל ומחממים עד לנקודת הרתיחה. מסירים מהאש.

  1. מערבלים במיקסר במהירות נמוכה קמח, שמרים ו- 50 גר' מהסוכר.
  2. מוסיפים חלמונים ומערבלים , מוסיפים את החלב הפושר והחמאה המומסת, ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.
  3. מתפיחים כשעה.
  4. מקציפים חלבונים לקצף רך ויציב, מוסיפים את יתרת הסוכר.
  5. מקפלים ידנית את הקצף לתערובת שתפחה.
  6. מחממים ומשמנים את מכשיר הוופל, יוצקים כף ומכינים כך את כל הבלילה.

 

לבננות מקורמלות :

6 בננות בשלות

6 כפות סוכר חום

50 גר' חמאה

5 כפות ברנדי

1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה :

  1. לפזר חצי כף סוכר חום על כל חצי בננה חתוכה
  2. מחממים מחבת כבדה וממיסים את החמאה, מניחים את חצאי הבננה עם הצד החתוך והמסוכר כלפי מטה וצורבים את הבננות עד להשחמה.
  3. מוסיפים את הברנדי ותמצית הוניל , ממשיכים לאדות עד שלא ישארו נוזלים במחבת.

 

לרוטב שוקולד חם :

250 גר' שוקולד מריר

250 גר' שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

מחממים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.

 

          להגשה: מניחים וופל בלגי בצלחת, מעליו מניחים בננות מקורמלות ועליהן בוזקים מהשוקולד החם.

וופל בלגי עם בננות מקורמלות ברוטב שוקולד חם

 

מצרכים להכנת הוופל :

¼ 1 כוס חלב

¾ כוס שמנת מתוקה

1 כפית תמצית וניל

250 גר' קמח

70 גר' סוכר

1 כפית שמרים יבשים

4 ביצים מופרדות

150 גר' חמאה מומסת לא חמה

¼ כפית מלח

 

אופן ההכנה :

בסיר קטן שמים חלב, שמנת ווניל ומחממים עד לנקודת הרתיחה. מסירים מהאש.

  1. מערבלים במיקסר במהירות נמוכה קמח, שמרים ו- 50 גר' מהסוכר.
  2. מוסיפים חלמונים ומערבלים , מוסיפים את החלב הפושר והחמאה המומסת, ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.
  3. מתפיחים כשעה.
  4. מקציפים חלבונים לקצף רך ויציב, מוסיפים את יתרת הסוכר.
  5. מקפלים ידנית את הקצף לתערובת שתפחה.
  6. מחממים ומשמנים את מכשיר הוופל, יוצקים כף ומכינים כך את כל הבלילה.

 

לבננות מקורמלות :

6 בננות בשלות

6 כפות סוכר חום

50 גר' חמאה

5 כפות ברנדי

1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה :

  1. לפזר חצי כף סוכר חום על כל חצי בננה חתוכה
  2. מחממים מחבת כבדה וממיסים את החמאה, מניחים את חצאי הבננה עם הצד החתוך והמסוכר כלפי מטה וצורבים את הבננות עד להשחמה.
  3. מוסיפים את הברנדי ותמצית הוניל , ממשיכים לאדות עד שלא ישארו נוזלים במחבת.

 

לרוטב שוקולד חם :

250 גר' שוקולד מריר

250 גר' שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

מחממים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.

 

          להגשה: מניחים וופל בלגי בצלחת, מעליו מניחים בננות מקורמלות ועליהן בוזקים מהשוקולד החם.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר