חיפוש
Filters
סגור

אצבעות פילו בשוקולד

מתכון שישמח כל ילד, וכל מבוגר. קל ופשוט להכנה גם יחד עם הקטנטנים ובסוף להנות מכל רגע..

אצבעות פילו בשוקולד

 

מצרכים:

חב' עלי פילו

200 גר' חמאה מומסת לשימון

אצבעות שוקולד (לקנות בחניות למוצרי אפייה)

לסירופ:

1 כוס מים

1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים עלה פילו על מגש ומברישים בחמאה מומסת ומכסים בעלה נוסף ומברישים שוב, חותכים את צמד העלים בעזרת גלגלת פיצה ל9 ריבועים שווים, מניחים מקל שוקולד על כל ריבוע וגלגלים לסיגר מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית האפיה עם משטח סיליקון.
  2.  אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
  3. ממשיכים בהכנת כל הדפים הנותרים.
  4. מרתיחים סוכר ומים בסיר קטן, טובלים את הסיגרים החמים בסירופ החם ל-2 שניות מוציאים ומסדרים בצלחת.

אצבעות פילו בשוקולד

 

מצרכים:

חב' עלי פילו

200 גר' חמאה מומסת לשימון

אצבעות שוקולד (לקנות בחניות למוצרי אפייה)

לסירופ:

1 כוס מים

1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים עלה פילו על מגש ומברישים בחמאה מומסת ומכסים בעלה נוסף ומברישים שוב, חותכים את צמד העלים בעזרת גלגלת פיצה ל9 ריבועים שווים, מניחים מקל שוקולד על כל ריבוע וגלגלים לסיגר מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית האפיה עם משטח סיליקון.
  2.  אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
  3. ממשיכים בהכנת כל הדפים הנותרים.
  4. מרתיחים סוכר ומים בסיר קטן, טובלים את הסיגרים החמים בסירופ החם ל-2 שניות מוציאים ומסדרים בצלחת.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר