חיפוש
Filters
סגור

אסקלופ עגל ברוטב מרסלה

מנת בשר עסיסית עם רוטב נהדר, ברגע שתכינו את המנה הזו בפעם הראשונה, זו בטוח לא תהייה הפעם האחרונה

אסקלופ עגל ברוטב מרסלה

מצרכים:

חצי קילו אסקלופ עגל פרוס דק (אפשרות חלופית שייטל)

חצי כוס מרסלה

חצי כוס ציר עוף

רבע כוס שמן זית או חמאה מזוקקת

קורנפלור לקימוח הבשר

מלח,פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את הקורנפלור והפלפל השחור ,מקמחים את בשר ומנערים .
  2. במחבת חמה מחממים את השמן זית ומטגנים במהירות את נתחי האסקלופ. מוציאים ומניחים במקום חמים.
  3. מוסיפים למחבת את יין המרסלה וציר העוף ומקרצפים את תחתית המחבת.
  4. מצמצמים את היין לחצי. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  5. בצלחת מניחים את נתחי הבשר, מוסיפים את הרוטב ומגישים.

אסקלופ עגל ברוטב מרסלה

מצרכים:

חצי קילו אסקלופ עגל פרוס דק (אפשרות חלופית שייטל)

חצי כוס מרסלה

חצי כוס ציר עוף

רבע כוס שמן זית או חמאה מזוקקת

קורנפלור לקימוח הבשר

מלח,פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את הקורנפלור והפלפל השחור ,מקמחים את בשר ומנערים .
  2. במחבת חמה מחממים את השמן זית ומטגנים במהירות את נתחי האסקלופ. מוציאים ומניחים במקום חמים.
  3. מוסיפים למחבת את יין המרסלה וציר העוף ומקרצפים את תחתית המחבת.
  4. מצמצמים את היין לחצי. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  5. בצלחת מניחים את נתחי הבשר, מוסיפים את הרוטב ומגישים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה